Veelgestelde vragen corona-vaccinatie – Huisartsenpraktijk Emmastaete – Poortugaal
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Emmastaete
Oostdorpseweg 45 3176 PL
Poortugaal

Veelgestelde vragen corona-vaccinatie

Wij krijgen de laatste weken veel vragen van patiënten over de covid vaccinaties. Wij willen u dringend verzoeken ons hier niet over te bellen maar op de website van de rijksoverheid of op thuisarts.nl te kijken. Wij hebben geen invloed op het vaccinatiebeleid, en zijn door de vele vragen over vaccinatie minder goed bereikbaar voor andere medische vragen.

 

Ik ben gevaccineerd, en ik wil een vaccinatiebewijs aanmaken:

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0800-1421 . Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mailconsult, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

Ik wil mijn vaccinatie alsnog in mijn gele boekje laten bijschrijven.

Hiervoor neemt u contact op met de instantie van wie u de vaccinatie hebt ontvangen. Wij kunnen dit alleen regelen voor mensen die door ons gevaccineerd zijn.

Mocht u toch nog vragen hebben over vaccineren die hier boven niet beschreven staan, dan willen we u vragen hier bij voorkeur niet over te bellen, maar de vraag per email-consult te stellen. Op deze manier blijven wij telefonisch goed bereikbaar voor medische problemen.