Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Emmastaete – Poortugaal
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Emmastaete
Waalstraat 8c 3171BD
Poortugaal

Praktijknieuws

Verhuizing nieuw gezondheidscentrum

De praktijk is 26 augustus verhuisd naar onze nieuwe locatie in het gezondheidscentrum Poortugaal aan de Waalstraat 8.

Vakanties artsen

Dokter Snieders: afwezig 24 okt t/m 28 okt
Dokter Kuipéri: afwezig 5 dec t/m 9 dec

Griepprik en pneumokokkenprik

Iedereen met een indicatie voor één van beide prikken zal een uitnodiging per post ontvangen in week 39 (27 sep t/m 5 okt). Indien u > 22 weken zwanger bent en graag een griepprik wilt, dan willen we u vragen contact op te nemen met de assistente.

Wij gaan dit jaar prikken op dinsdag 18 oktober van 14 uur – 16 uur en op donderdag 3 november van 18 uur – 20 uur. Dit is alleen voor genodigden. U dient uw uitnodiging mee te nemen.
U kunt geen andere afspraak maken voor de prik omdat dit ten koste gaat van de spreekuren voor overige klachten.

Er komen veel kwetsbare mensen samen op deze prikmomenten en daarom willen wij iedereen verzoeken een mond-neusmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Tevens willen wij u vragen niet te komen als u klachten hebt die kunnen passen bij COVID-19, u kunt dan gebruik maken van het andere prikmoment. Hiermee volgen wij het advies van het Nederlands Huisartsgenootschap.

Regels met betrekking tot COVID-19

Voor patiënten is het niet meer verplicht om een mondneusmasker te dragen bij bezoek aan de praktijk. Indien u het prettig vindt als uw zorgverlener er wel één draagt, dan willen we u vragen dit aan te geven.

We vinden het belangrijk dat een bezoek aan de huisarts veilig is en het risico op overdracht van covid-19 zo klein mogelijk. Als u luchtwegklachten hebt en er is een reden dat u gezien moet worden, dan zien we u op ons luchtwegspreekuur. Wij willen u verzoeken bij het maken van een afspraak eerlijk aan te geven of u klachten hebt van hoesten, verkoudheid, koorts, keelpijn of verlies van reuk- en/of smaak.