Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Emmastaete – Poortugaal
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Emmastaete
Oostdorpseweg 45 3176 PL
Poortugaal

Praktijknieuws

Verhuizing nieuw gezondheidscentrum

De bouw van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Waalstraat in Poortugaal is in volle gang. Wij gaan op vrijdag 26 augustus verhuizen. Deze dag zijn we alleen bereikbaar voor spoed en ook zal de receptenlijn die dag niet worden afgeluisterd. We hopen op uw begrip.

Babynieuws

Dokter Kuipéri is, 2 maanden eerder dan verwacht, bevallen van dochter Jette. Jette doet het heel goed, maar moet gezien haar geboorte termijn voorlopig nog even in het ziekenhuis blijven.

Afwezigheid dokter Kuipéri

Dokter Kuipéri is in verband met haar zwangerschapsverlof momenteel niet aanwezig in de praktijk. Zij zal naar verwachting halverwege september haar werkzaamheden weer hervatten. In de tussentijd is dokter Snieders werkzaam in de praktijk  (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) en tevens zal dokter van Dam vanaf 11 april 2 dagen per week (maandag en donderdag) in de praktijk werkzaam zijn. Enkele losse dagen worden nog door wisselende waarnemers ingevuld.

Regels met betrekking tot COVID-19

Voor patiënten is het niet meer verplicht om een mondneusmasker te dragen bij bezoek aan de praktijk. Indien u het prettig vindt als uw zorgverlener er wel één draagt, dan willen we u vragen dit aan te geven.

We vinden het belangrijk dat een bezoek aan de huisarts veilig is en het risico op overdracht van covid-19 zo klein mogelijk. Als u luchtwegklachten hebt en er is een reden dat u gezien moet worden, dan zien we u op ons luchtwegspreekuur. Wij willen u verzoeken bij het maken van een afspraak eerlijk aan te geven of u klachten hebt van hoesten, verkoudheid, koorts, keelpijn of verlies van reuk- en/of smaak.